1: a Etablerat Nya gTLD-Registret Få Som Radix Blir .Tech

ICANN auktion .Tech som hände förra månaden tillsammans med det högsta budet på $6,760,000 som pricken Technology LLC, som är besatt av samma grunderna för företagets köra .UNO registret.

Ytterligare kandidater för .Tech var Munkar, Uniregistry, Top Level Domain Holdings (Heads + Enheter) och Yahoo .

Radix både köpt registret marknaden eller före-auktion

Både sättet som det har ett fantastisk triumf för Radix.

Den nyaste gTLD .Tech som har nyligen upprättats av Munkar, har mer än 20 000 registreringar enligt ntldstats.com

Enligt ett pressmeddelande fick vi genom att Radix, .Tech “är en expansion fokuserar på teknik närheten, som utvecklats och var tänkt att användas av start-ups, program, komponenter, hi-tech företag och specialiserade specialister.

“Vi är glada att inkludera .tech till vår TOPPDOMÄN profil. Denna expansion som är frisk njut av värdet av en stark identifiering på webben, och får symbolisera den växande gemenskap av konsumenter som verkligen förstå möjligheten av world wide web. Som en snarstucken i åtanke, kan detta vara en expansion som jag personligen skulle kunna relatera och umgås med de flesta.”

Det är nära 800,000-listade domän-namn som innehåller frasen “teknik” med ca 200 000 sådana färska domännamn anges varje år.
Förutom att arbeta med sitt Ombud associates, Radix har för avsikt att lätt marknadsföra .tech direkt till målet konsumenterna via reklam, direkt marknadsföring och evenemang som samlar älskar teknik och start samhällen som SXSW och Techcrunch.com s Påverka.