100 tusen registreringar under .CLUB domän!

.club domän, den första av de nya generiska Toppdomänerna, har uppnått poäng av 100 tusen registreringar. Det totala antalet adresser i den nya utbyggnaden är nu 2,1 miljoner. .XYZ förlängning kommer först med resultatet av över 477 tusen domänregistreringar, följt av .berlin med värdering av nästan 140 tusen domännamn.

Domänen .club har befordrats i ett mer öppet och samtidigt effektivt sätt, med tanke på antalet betalda registreringar. Som den första bland de nya generiska toppdomäner, domän gynnats av stöd av en kändis – kampanjen involverade en välkänd rapparen 50 Cent. Dessutom domän har varit synlig under några veckor på startsidan av de största registrar i världen. Som du kan se, ärlig marknadsföring ger goda resultat, även om det är svårt att nedvärdera värdet av förlängningen sig själv.

I en mycket kort tid efter att den släpptes till allmänheten .club har blivit en ledare bland de nya gtld: erna med betalda registreringar. För nu har det varit för tidigt att tala om stora vinster, men med tanke på omsättningar av .club domäner nästa år, kan du räkna med en betydande avkastning på så just nu genomförs en kampanj för nya domäner under .club.

Tags: