Amazon kommer att förvärva marknad för musik?

Amazon kan inte “försvara” den rätta spetsen, som motsvarar dess brandowi, men vann en rättegång under de förlängningar med en musik-tema. Vi talar om domänen .musik .sång .låtar, av vilka företaget är engagerat.

Sådana beslut i ärendet, beslutade av internationella handelskammaren (international Chamber of Commerce (ICC), och därmed få till en protest från A2IM, American Association of Independent Musik, som stödde uttalandet in i Constantinosa Roussosa Cypriotiska entreprenör i internetbranschen.

A2IM rapporterade oenighet med sju bud på domänen .musik. I det här fallet, de flesta av de invändningar Amazon planer som är relaterade till beteende tips på exklusiva. Varje fråga kommer att behandlas separat, så det är möjligt att i andra fall invändningar av “musiker” de kommer att vänta på en annan lösning.

Den här gången invändning A2IM avvisades eftersom domare ansåg att organisationen inte är tillräckligt representativa för att skydda intressen av “miljö”, som omfattar miljarder människor som är intresserade av musik. Samtidigt, ICC, konstaterade Kommissionen att, i detta fall, är det svårt att ens tala om “miljö”, eftersom jag inte kan peka på specifika intressegrupper. En ytterligare invändning var brist på direkta bevis för att stödja relationen med A2IM “miljö” förmodligen som tillhandahålls av företaget. Här är ett utdrag ur motiveringen ICC:

“Enligt experter ICC-världen medvetenhet om den motsatta sidan är mycket begränsad. Även om hemsidan visade att förhållandet med flera organisationer på internationell nivå, men detta är inte grunden för överklagandet som institutioner redovisas på en global skala. I själva verket, som nämnts av den sökande [Amazon – ca. ed.], partiet gör uttalande, invändning, snarare, i samband med den Amerikanska musikmarknaden, men inte i den utsträckning som det tar hänsyn till de internationella erkännande.”

De invändningar A2IM om möjligheten till missbruk Amazon när du använder spetsen som ett resultat av att använda sin position på marknaden, som de skiljemän sagt, att i händelse av en sådan nödsituation, reklamationer ska göras till relevanta myndigheter.

“SportAccord är inrättandet av en stark ställning och upprätthåller relationer med en väl avgränsad miljö, och i förlängningen till grund för någon invändning mot ansökan av sökanden i denna fråga”.

Enligt sökanden, kan inte hänföras till sport organisationer ensamrätt att företräda idrotten, eftersom idrott är en sfär på ett mycket större utbud än utbudet av åtgärder av denna typ av ämnen. Det verkar som att ett liknande resonemang kan hänföras till emission av musik, men funderar på att skiljemännen av ICC när wyrokowania om domänen .musiken var helt annorlunda.