Musikindustrien kæmper med Google og Amazon for .music domän

Konflikten tar oberoende skivbolagen från Google och Amazon för .music domännamn. Jättarna försöker få rätt till en domän under nTLD, men deras handlingar försöker blockera en organisation som representerar musikindustrin A2IM. A2IM, American Association of oberoende musik, meddelat återigen sitt stöd för idén om beviljande tips. musik musikindustrin.

Föreningen hävdar att företag försöker få spetsen att de gör det för sin egen verksamhet ändamål, på bekostnad av utvecklingen av musikbranschen. A2IM tillsammans med företagen mycket längre och Dotmusic, också försöker spets återvände till ICANN överklagande att infoga för intresserar av författarna.

Oavsett detta initiativ skickat företaget mycket längre sin egen öppet brev till Corporation hemsida, som hävdar att företag från musikbranschen är bättre kunna skydda musiker och skivbolag och skivmärken än två internationella jättar, främst medveten om sina vinster.

A2IM ordförande beskrivs medverkan av dessa företag i jakten på musik extension “anledning till oro”. -Vi är bekymrad över att det enda syftet med dessa enheter kommer att maximera intäkterna och därför de inte kommer att använda samma restriktioner som skulle säkra intressena av musikbranschen, oberoende etiketter och konstnärer-hävdar chefen för föreningen.

Tags: